úterý 15. června 2010

Fucking headache!

Dneska mě celý den bolí hlava! No představte si to, když už se po týdnu nic nedělání konečně rozhodnu začít šprtat, tak mě zničeho nic přepadne migrééna, po takové době!! Asi se můj organismus brání jakémukoliv vstřebávání informací nebo co. To by jednoho šlak trefil, fakt.. NENÁVIDÍM když mě něco bolí! Nemůžu se soustředit na nic, jsem naštvaná a pro-tiv-ná! Takže dneska velmi stručně o tom, co nemám ráda. Čistě materiálně. Nikdo nemá rád lež, pokrytectví, předsudky, blablabla, to vám snad říkat nemusím že ano, to je snad všem jasné :)

tak tedy: NENÁVIDÍM:



Pana Paroubka, protože je to blb!



Martu Knappovou (resp. občanské právo), protože to ta koza taky mohla napsat tak, aby se to dalo číst trochu..a bez chyb když už!



Ponožky v sandálech, protože se mi z toho chce zvracet (jako chápu, že to je dva v jednom - saje pot a větrá zároveň, ale tak přeci...vkus trochu taky, ne?)



Když nemůžu vycouvat z garáže a někdo se dívá (máma, sousedi, náhodní kolemjdoucí - btw když se nikdo nedívá, vyjedu jak po másle samozřejmě!)



Lidi co chodí strašně pomalu a nejlíp vedle sebe, protože oni prostě neuhnou a neuhnou!



Koprovou omáčku, protože za a) nesnáším kopr a za b) prostě je to hnusné a hotovo!



Chlapy co mají delší vlasy než já! A pokud ještě navíc hrajou duchaplnou a melodickou hudbu, tak to je úplně největší hitparáda! yeey!!



Pana Johna, protože to prostě musí být křeček, maskující se kvádrem a fousama!



Zapálené cyklisty, protože většinou mají místo mozku přehazovačku..




Kachny!



Obecně nenávidím všechny ptáky (co mají peří a křídla a tak, chápete..)



Všechny ptáky!! (na stavu nezáleží..)



A slepice jsou ještě hrozivější než kachny! (svině..)



Taky nenávidím hady, protože nemají nožičky a jsou slizcí, nebo tak aspoň vypadají..( věděli jste, že když had dlouho nežere a pak se zplacatí na placku, tak si vás měří a chce vás sežrat? no fakt! true story!!)



A taky nenávidím hlodavce a nejvíc myši, protože jsou strašně rychlí a mají ocas a děsí mš prostě



No a taky nenávidím tu paní prodavačku, co prodává v Olomouci v Bille, šišlá a chodí přesně takhle namalovaná do práce, protože ta mě děsí snad víc než hadi a hlodavci dohromady (ale na ptáky nemá, ptáky by trumfla, jedině kdyby se někde potkala s tou paní z copyshopu u nás u kolejí, protože ta taky šišlá a přísahám že to musí být její sestra, protože ta podoba je fakt děsivá!)



A nejvíc ze všeho nenávidím Evu a Vaška, protože to snad nemůžou myslet vážně ne?!

2 komentáře:

  1. Tvoje představivost v průběhu zkouškového neuvěřitelně roste, ty na těch zkouškách musíš perlit :D
    roommate

    OdpovědětVymazat
  2. no ty vole! obcas si tam pripadam jak Bozena Nemcova co si vsecko vymyslim XD a taky to podle toho dopada XDD

    OdpovědětVymazat