sobota 18. září 2010

Housekeeping

Abyste nezůstali ochuzení o celou verzi pohádky "Jak Ronaldo o tričko přišel"



a všimněte si, jak se chudák tváří zmateně...no to je snad až roztomilé XDDD

Keep dreamin'

To byste nevěřili, co zase na té naší báječné škole nevymysleli!! Oni se prostě rozhodli, že nám od půlky října do půlky ledna přeruší výuku a všchno nám to o tři měsíce posunou, protože se budou na fakultě měnit okna a bude se zateplovat a tak... Takže my, co už máme měsíc ostrouhané pastelky, nalinkované okraje a zoufale toužíme po vzdělání máme prostě smůlu. Ach. Nehledě na to, jak se těším až budu dělat zkoušky za léto v srpnu žejo..to jsem si letos už vyzkoušela, že v létě, v horku, se prostě nejlíp učí...No ale to je fuk jo, s tím prostě nic nenadělám, akorát že teď teda řeším, co já budu dělat ty tři měsíce. Maminka mi včera řekla: "no...tak běž někam do fabriky..nebo..do alberta..". Nejdřív jsem dělala že to neslyším, pak jsme se strašně pohádaly, pak jsem dloooouho plakala, a pak mě přepadla hluboká deprese protože......přeci proto studuju ne (těžce)? abych nemusela do alberta!!! Ach..No takže momentálně se celý můj svět scvrknul na větu "HLEDÁM (dobrou) PRÁCI, zn. IHNED". A tak jsem rozeslala životopisy do všech advokátních kanceláří v okolí, na městský úřad a prostě všude a DOUFÁM že mi aspoň někdo odpoví jo...a jakože..zatím to moc nevypadá teda XDD každopádně nepřestávám věřit, doufat a snít.. PROTOŽE!!

Protože jsem na gymplu měla spolužačku, která byla taková tichá, divně se oblíkala, nikdy s náma nikam nechodila a tak si nějak žila svůj život...povídalo se, že chodí s nějakým starším Irem, ale nikdy nikdo nevěděl jestli je to pravda nebo co jako..a když jsem se jí jednou ptala kam půjde na vysokou, nebo co plánuje tak říkala, že neví, že by chtěla možná zpivat, možná učit v mateřské školce, že prostě uvidí.. Potom ve třeťáku pár měsíců do školy nechodila vůbec a my zase nevěděli co se děje a zase se říkalo jo, že snad točí nějaký film nebo co..ale nikdo tomu nevěřil..no a skončilo to nějak takhle:



A dál nepřestávám věřit, protože když se před dvěma roky stěhoval na koleje můj kamarád Jakub, tak ho dali do pokoje k úplně cizím klukům a on mi říkal, že jeden je jako docela v pohodě (z toho se ale vyklubal hrozný vůl, jak už to tak bývá XDD) a jeden že je takový divný trochu, že chodí strašně brzo spát a že se buď učí a nebo hraje na kytaru..ale jinak že jako v pohodě prý...A když jsem za Kubou příště šla (za účelem opití se nebo něčeho podobného) tak tam byl i ten klučina co hraje na tu kytaru a co tehdy vypadal tak strašně ztraceně a bezbraně a nevinně že jsem měla chuť mu namazat rohlík a udělat kakao. A ten mi říkal když jsem se ho ptala co jako dělá a co ho baví a tak, znáte to..: "No já mám takovou skupinu..tak my se snažíme hrát, chtěli bychom vydat desku, ale zatím to pořád není úplně ono" a já ho donutila aby mi něco zahrál..a pak jsem ho nutila hrát asi ještě hodinu, protože to opravdu NEBYLO ŠPATNÉ a protože se mi strašně líbilo jak zpíval a celé to bylo takové kouzelné a jemu to naštěstí vůbec nevadilo :)A pak jsem za Kubou (samozřejmě) chodila každý týden (nenápadně) a poslouchala jak ten milý klučík hraje na kytaru a zpívá si u toho třeba tohle:


nebo tohle:


a možná i tohle:


párkrát jsme ho dokonce donutili jít s námi na nějakou párty, ale on většinou říkal že nemůže, že musí cvičit.. No a tenhle kluk dopadl nějak takhle:


Takže tak jo...takže proto já věřím, že ty správné sny se prostě plní. Jenom to chce vytrvat, snažit se a nepřestat věřit a doufat a snít. (to by bylo aby mi někdo nedal pořádnou práci žejo!! Pokud možno ne v Albertu XDD)

Btw.. taky věřím, že když jím z cizího talíře, nebo ochutnávám při vaření tak že se kalorie nepočítají XDD

A co vy? čemu věříte? O čem sníte? V co doufáte? Tell me!

Díky, čau!

pátek 10. září 2010

We want more!!!

Ehm...



1) Tleskám Armanimu
2) Ronaldo se mi VŮBEC nelíbí
3) Tohle je prostě megasupersexy a musela jsem se o to podělit!

Díky čau!

středa 8. září 2010

Punk's not dead!

Takže..věc se má následovně: zkoušku z tresta jsem z vlastní blbosti (lenosti..whatever) projebala, čímž jsem si lehce přiostřila studium XDD nicméně počínaje včerejším dnem jsem se stala studentkou čtvrtého ročníku Právnické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci. Pročež jsem učinila zásadní rozhodnutí jo, že MUSÍM PŘESTAT MLUVIT SPROSTĚ A TO HNED (jo a "no ty vole" tam spadá taky). Protože přátelé..tohle už přestává být sranda..za chvíli po mě někdo bude chtít ať jdu seriózně do práce, budu muset třeba nedejbože k soudu a já si tam přitančím a na první otázku soudce odpovím "no to nevím ty voe, to si děláš kozy s takovýma otázkama ne?". A pak si dám facku o stůl a půjdu skočit pod první vlak asi. Takže tak.



A včera mi můj kamarád Patrik při našem tříhodinovém telefonátu (kdy jsme si navzájem stěžovali že jsme kompletně zabili půlku léta předstíráním studia, ale že to prostě nějak půjde..že jsme frajeři a nakonec prostě budem dobrý) řekl jo, že prý bych měla jako přestat říkat "vole" nebo že bych to aspoň měla přestat psát do smsek. Čímž zabil žejo...když už i Patrik...tak to už je prostě zlý chápete XDD Sice měl asi tak tři hodiny do souborky z tresta, takže taky neměl úplně čistou hlavu ale i tak..............rozumíte ne?

Jakože..nikdy mi nepřišlo že bych mluvila nějak supersprostě..ale očividně čím déle setrvávám na naší škole, tím víc jde můj slovník do kytek XDD Ach...budu na sobě pracovat prostě. čestné skautské, jakože se Háňa jmenuju!

Vlastně on tadyten můj stav "přestávám mluvit sprostě" trvá už delší dobu....už mi to říkalo víc lidí, ale já to statečně ignorovala, ale před pár dny jsem si toho všimla sama (!!!!) což už asi taky něco znamená žeano.. Ale to byla taková zvláštní situace, kdy jsem přišla za mámou a říkám: "Mami..já tu zkoušku asi nedám...tam to lítá jeden za druhým, Sajgon jak cyp (!!) a já to prostě neumím..tak..abys nebyla moc zklamaná víš.." a máma mi na to odpověděla: "Hani..já se tak těším až ty jednou přijdeš, že čekáš miminko..." a já: "No ty vole mami, to si děláš kozy ne?" (no a to byla přesně ta věta která mě lehce zarazila XDDDD ale zase..ta situace si to lehce žádala no ne?) Takže..přestávám mluvit sprostě a hotovo! Nejsem přeci žádný buran žejo abych mluvila jak dlaždič! Tak.

A ještě se teda na chvíli vrátím k té souborce z tresta co jsem tak jakože..nezvládla jo XDD protože ono to nebylo zase jenom tak..ono to bylo předem jasné že se to posere (naposledy, dneska ještě můžu), protože tomu předcházely velmi podezřelé zlé znamení!! Nejdřív jo, nám o barák spáchala sebevraždu kachna. A teď myslím zvíře a né nejmenouvanou blonďatou superkámošku. Si to představte..že si takhle po obědě vaříte kafe, kouknete z okna a proti vám kachna divoká...no mě málem šlak trefil!!! Nevybrala to prostě..trefila se vedle okna naštěstí, ale i tak.. chápete jaké z toho mám trauma jo? Každopádně kachna si podepsala rozsudek smrti žejo akorát teda někdo jí musel dodělat, protože ona sebou ještě tak divně škubala a tak (jo, koukala sem na to z okna jedním okem, protože ptáci mě děsí prostě, však víte..) Nicméně kudly se teda chopil náš nájemník, že to teda udělá (když je ten chlap)...načež se asi po pěti minutách kdy se mu klepala ruka nad kachnou otočil na svou ženu, bledý jak stěna, že prostě nemůže...A žena vzala nůž a bylo. A já to celé identifikovala jako velmi zlé znamení.



A představte si, další den se mi v pokoji (!!!!!!!) zjevilo úplně cizí černé kotě (chápete..zlé znamení!!) a za dva dny se opakovalo to samé!! A pak se učte s takovou karmou neasy...no každopádně teď už je to Mikešek a bydlí u nás v kůlně kdyby vás to zajímalo..XDD takže tak nějak to bylo s celou tou hloupu zkouškou!

Díky čau!