úterý 31. srpna 2010

Coming soon...!

Hluboce se omlouvám přátelé za dočasnou odstávku tady těch mých řečiček, ale nebojte, ještě pár dnů budu předstírat usilovné studium, pak si trhnu největší trapas v životě, pak se nejspíš půjdu někam vylít a pak budu pokračovat zase tady! A že toho mám na srdci hodně za tu dobu!

Takže dontvory, za chvíli jsem zpět, pokud teda nedopadnu takhle:



nebo takhle


nebo prostě takhle:


takže díky za trpělivost a čekujte zprávy a očekávejte informace o skandálu na právnické fakultě v Olomouci (protože až bude úplně nejhůř, mám v plánu se před komisí svlíknout a zpívat Arizónu nebo něco podobného, když už mě vyrazí, tak ať si mě radši pamatujou jako tu šílenou, než jako tu blbou neasy)

Díky čau!

neděle 1. srpna 2010

Intermezzo numero uno!

Jen tak btw..jsem si totiž teď jak jsem psala o tom že jsem letěla jak Jumbo Jet vzpomněla, jak jsem nutila mé báječné spolubydlící dívat se celý semestr na videoklipy Janka Ledeckého XDDD Hlavně teda na tady tenhle

protože mě absolutně fascinovalo, jak Jankovi koresponduje obsah songu s klipem, prosimvás na to se podívejte, on by snad ani nemusel zpívat, to by si klidně každý mohl domyslet obsah té písničky podle toho jeho tanečku tam! Osobně to pokládám za zábavnější verzi znakové řeči.. Báječné to je, báječné!! Janek jako jediný český zpěvák myslí i na naši neslyšící menšinu..no uvažte..není to krásné?? Dokonce jsem donutila holky se ten taneček naučit a pak ho tančit pokaždé když nám to hrálo, já jsem prostě spolubydlící k nezaplacení XDD

No a tady v tomhle klipu si prosím všimněte, jak mu tam padá letadlo Jumbo Jet jo XDD

Janek prostě rullez! Díky čau!

Co mi hlava nebere...

Dneska jsem se rozhodla sepsat vám sem pár takových postřehů, které jsem zaznamenala za poslední dobu, a které prostě pořád nějak nemůžu zpracovat. Všimla jsem si totiž strašně divné věci! Víte jak jezdíme s Evou "sportovat" na naši cyklostezku... (v překladu = jezdíme si pokecat na kole, všechny cyklisty, běžce, bruslaře, chodce a kdoví koho ještě rozčilujeme tím jak jedeme pomalu a vedle sebe a ještě se pitomně smějeme) Tak dneska jsme vyjely zase a představte si jo, že teda kromě rozježděných slimáků tam dneska bylo asi 12 (!!!!!!!!!!!!!!) přejetých MYŠÍ! (jo počítala jsem to na zpáteční cestě) to znamená co kilák to přejetá krysa.

Jako já nad nima nijak netruchlím nebo tak abyste si nemysleli jo, nenávidím myši, ale co nechápu je, jak jako někdo může jet na kole tak rychle, jo, že trefí myš???? Vždyť jsou přeci tak rychlé! To to ti lidi neubrzdí nebo co? Já jednou málem trefila krysu autem a dodnes vidím ty hnusné červené oči u krajnice. Jen tak pro vaši informaci to bylo v autoškole a pan učitel mě málem vysadil, poněvadž (jo, už vím jak se to píše, ale stejně se mi to "dž" na konci zdá dost podezřelé..) jsem brzdnou dráhou dobrzdila přímo do křižovatky..(Já byla prostě KnightRider odjakživa, začátečnická chyba, se stane no..XD) No ale i tak..v autě, oukej..stane se že člověk něco přejede..ale na kole???? To fakt nechápu..jako jestli máte někdo nějaké logické vysvětlení, tak mě prosím obohaťte, ušetříte mi mnoho bezesných nocí!
A teď jsem se vzpomněla teda na další věc, nad kterou si lámu hlavu už pěkných pár let..mě se totiž stalo jo, že když jsem couvala z garáže, tak jsem to asi úplně nevychytala a pravým předním blatníkem jsem se poměrně hodně nebezpečně přiblížila k futrům od vrat.

No a asi za dvě hodiny jsem si všimla toho kráteru který se objevil na pravém předním blatníkunašeho auta! A co nechápu je, kde se tam sakra vzal!! OK, přiznávám, že jsem musela sklopit zrcátko když jsem vyjížděla, ale to přeci ještě nic neznamená! Zrcátko jde přece do prostoru dál než blatník no ne? A že bych si jako nevšimla že demoluju auto? To bych nic neslyšela? Ono to nejde cítit když se prohýbá kus auta? No nevím tak přeci nejsem úplná guma ne? Moje vysvětlení je takové, že mi prostě někdo cizí prohnul blatník když jsem se nedívala, protože já jsem do morku kostí přesvědčená, že jsem se k těm futrům opravdu jenom nebezpečně přiblížila! Tak. (a to, že jsem se při tomtéž výjezdu z garáže nebezpečně přiblížila k popelnici, po které mi na autě zůstala půl metrová rýha taky nic neznamená! Protože tam byla prostě nastražená blbě..normálně stává jinde..fakt! Pitomá popelnice..pffff!)
No a když jsme u těch dopravních prostředků tak mě ještě napadá taková jedna věc jo..co se mi stala když mi bylo asi 14 a už tehdy jsem oplývala natolik přehnaným intelektem, že mi to dneska hlava nebere XDD Představte si jo, co má chorá mysl nevymyslela za pitominu. Když jsem si vydělávala na psa rozvážením novin jo, tak při jedné takové ranní rozvážce jsem jela na kole z kopečka, poměrně dost rychle teda a najednou před sebou vidím bagr! Bagr stojící zaparkovaný vpravo u krajnice..No co myslíte..každý normální, rozumně uvažující člověk by ho objel zleva, klasika..ale já, frajerka intelektuálka, vysokoškolačka, potencionální budoucí právník vlastnící řidičský průkaz sk. B jsem to bystře vzala zprava..

A jaké bylo mé překvapení když jsem zjistila že tamtudy věru neprojedu, protože mezi bagrem a patníkem bylo asi pět centimetrů..no co vám budu vykládat..nestihla jsem se ani nadechnout a letěla jsem jak Jumbo Jet...( jo a představte si tu nespravedlnost jo, přibelhám se domů, rozsekaná na kung-pao, celá od krve a babička říká: "co se ti stalo?" načež já: "nabourala jsem bagr" a babička: "a bagr to přežil jo?" pfffffffff a tak to bylo se vším!! /každopádně, tohle je asi moje nejvíc největší potupa co se mi kdy stala ve spojení s dopravními prostředky, protože trefit bagr, který navíc stojí..to chce vážně kus vola../)
A aby toho nebylo málo co nechápu s dopravními prostředky, tak mám teda snad už poslední záhadu jo. A to je strašná, ale STRAŠNÁ nespravedlnost vesmíru (nebo čeho)které nerozumím!!! Bude to tak pět let co jsme museli na gymplu absolvovat turistický výcvik (nebo jaký..turisťák prostě). Což bylo super, až na to, že jedna z aktivit byl paragliding.

Princip je jednoduchý jo..rozběhnete se z kopce a letíte. Žádná věda..jsou tam nějaké šňůrečky za které taháte když náááhodou zafouká vítr a chce vás někam odnést..No co myslíte..celý týden bylo bezvětří, všichni si v pohodiččce odskákali a jak do toho vlezu já, tak kurva foukne severák a nese mě to někam dohajzlu!!!!!! (!!!!!!!!!!!!!) No a protože jsem samozřejmě celou dobu kdy nám to pan profesor vysvětloval dávala největší pozor, tak jsem PŘESNĚ věděla za kterou šňůrečku mám tahat! No jasně, věděla jsem houby s máslem protože jsem dělala nevím co že.. klasika..takže jsem nejdřív zatáhla za jednu (nic se nedělo) pak za druhou (stále se nic nedělo) a pak pro jistotu za obě a to už jsem teda letěla do protisvahu kde bylo maliní nebo co a velmi hladce jsem přistála v tom maliní, kterým jsem se ladně zkoulela zamotaná do padáku až dolů pod svah. Super to bylo..holky ze mě vytahovaly trny celý zbytek týdne XDD Ale mohla jsem dopadnout ještě hůř, protože po mě letěla ještě nějaká holka, která nejspíš dávala stejný pozor jako já, protože tu to pro změnu zaválo do nějakých drátů ze kterých ji museli sundat nevím jak..tak to radši teda to maliní když už XDD Nicméně....pak už teda nelítal nikdo no..XDD
Tak já nevím teda jo, co to má znamenat, ale tyhle věci se mi stávají poměrně dost často..(a začalo to když mi bylo asi dvanáct, byla jsem na táboře a celý tábor šel na výlet a jediná cesta vedla přes obří kaluž, kterou všichni, VŠICHNI, přeskákali, jenom JÁ jsem skončila přímo uprostřed té pitomé kaluže (na zadku) (!!!!!!!!) z čehož za a) já mám trauma dodnes a ze zásady všechny kaluže obcházím i kdybych měla jít přes Bangladéš a za b) se z toho stala táborová historka, která se nejspíš traduje dodnes (jak celý tábor skočil přes kaluž, jenom jedno jelito to trefilo přímo doprostřed)
Takže takhle je ke mně vesmír nespravedlivý a já nevím proč!! A to mi prostě hlava nebere!!!! A těch ohavných křivd kterých se na mně vesmír dopouští je bohužel mnohem víc, čili jsem nestihla napsat ani třetinu toho co jsem původně chtěla a kdyby to bylo ještě delší než je tak to nikdo nebude číst že, logicky..neasy..takže to be continued guys!! Díky, čau!